Kur shqetësime të këtilla do të dëgjohen nga intelektualët dhe hoxhallarët tanë, atëherë do të bindemi se ata kanë vendosur ta kryejnë misionin që kanë!/a.t./

 

Kliko linkun

http://1kliklarg.com/lajme/kreu-i-bfi-se-nuk-qan-koken-per-problemet-e-ummetit/