Angazhimi im kundër zullumit të Sulejman Rexhepit ka bërë që disa faktorë të bredshëm dhe të jashtëm të mendojnë dhe të ma thonë se qenkam armiku më i madh i tij.

U jam përgjigjur: Armiku më i madh i Sulejman Rexhepit është Sulejman Rexhepi!